Hart van India

GROEPEN

GROEPSRESERVERINGEN VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Bij Hart van India is het mogelijk om met uw gezelschap te kiezen voor een verassingsmenu. Al onze menu’s zijn inclusief basmati rijst, salade en verschillende soorten Indiaas naan brood.


Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:


Jullie krijgen een selectie van verschillende hoofdgerechten. Een gevarieerde selectie uit onze curry en tandoorigerechten. Wij zorgen voor de perfecte balans tussen de gerechten zodat jullie kunnen genieten van alle uiteenlopende smaken uit de Indiase en Nepalese keuken.


Of


Jullie beginnen met een selectie voorgerechten. Na deze voorgerechten genieten jullie verder van een selectie hoofdgerechten. Dit is een gevarieerde selectie uit onze curry en tandoorigerechten. Wij zorgen voor de perfecte balans tussen de gerechten zodat jullie kunnen genieten van alle uiteenlopende smaken uit de Indiase en Nepalese keuken.


U hoeft zich geen zorgen te maken over uw vegetarische, veganistische, Islamitische, gluten-allergie of lactose-intolerantie collega’s, want ook voor speciale dieetwensen hebben wij voldoende keuze op onze menukaart.


Sharing Dining

We maken bij Hart van India gebruik van Shared Dining. Al onze gerechten worden verdeeld over de tafel zodat er, indien gewenst, gedeeld kan worden. Bij een groepsdiner zorgt dit voor meer contact onderling wat weer bijdraagt aan teambuilding.


Zijn er andere wensen of verdere vragen?

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


Voor contact:

Hart van India

Vragen naar hr. Sunny Sethi

Gedempte Nieuwesloot 4B

1811 KT Alkmaar

E-mail: info@hartvanindia.nl

Tel: +31 (0)72-7920208